Vlimmersebaan 136/10

Wechelderzande (Lille)

Bel ons

+324 78 79 00 22

Stuur ons een mail

info@safetyconstruct.be

Dakrandbeveiliging

Uw dak beveiligen met Safety Construct

Wij bieden dak beveiliging aan voor zowel platte als hellende daken. Dakrandbeveiliging is cruciaal voor veilig te kunnen werken op uw werf. Op hellende daken maken we vooral gebruik van Roof Safety Systems. Dit gepatenteerd systeem voldoet aan de veiligheidseisen Klasse C.

Voor platte daken plaatsen we voornamelijk borstwering d.m.v. aluminium steigerbuizen. Deze worden gemonteerd in wachtkokers op beugels of Layher klem systemen.

In onderlig overleg zoeken we samen naar de juiste beveiliging.

Classificatie per dakhelling

Met onze hoogwaardige dakrandbeveiliging, die is ontworpen om aan de strengste eisen te voldoen, kunt u veilig op hoogte werken. We organiseren onze systemen volgens de Europese norm 13374 voor tijdelijke randbeveiligingen en zijn geschikt voor verschillende dakhellingen.

Klasse A

Klasse B

Klasse C

Ons assortiment

Borstwering met steigerbuis


Dit systeem bestaat uit 2 of 3 horizontale aluminium steigerbuizen, geplaatst met steunen in diverse hoogten. Geschikt voor klasse A en B, en te gebruiken met standaard bevestigingssystemen voor staal, beton en hout. Dit type randbeveiliging is al dan niet te combineren met een extra veiligheidsnet.

Roof Safety Systems (RSS)

Dit systeem wordt vooral gebruikt bij hellende daken (klasse C). Het bestaat uit staanders die in de goot worden geplaatst en afsteunen tegen de gevel. Tegen de staanders wordt een aluminium frame met kantplank geplaatst, wat ervoor zorgt dat er geen materialen of personen naar beneden kunnen vallen.