Vlimmersebaan 136/10

Wechelderzande (Lille)

Bel ons

+324 78 79 00 22

Stuur ons een mail

info@safetyconstruct.be

Ons aanbod

Waar kunnen we u mee helpen?

Safety Construct biedt uitgebreide oplossingen voor collectieve valbeveiliging, gecombineerd met 20+ jaar ervaring. Van gecertificeerd personeel tot hoogwaardige apparatuur, wij staan garant voor maatwerk en veiligheid op elk niveau. Ontdek ons aanbod en maak van jouw project een veilig succes.

Trappentorens

Een veilige en toegankelijke oplossing die de workflow op hoogte bevordert en de productiviteit verhoogt. Deze worden gebouwd volgens de norm EN12811-1.

Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging, cruciaal voor veilig werken op hoogte! Deze wordt gebouwd volgens de norm EN13374.

Onze teams

Al onze monteurs beschikken over de nodige ervaring, opleiding en certificaten. Met een eigen machinepark zorgen we voor een optimale service.

Veiligheidsnetten

Veiligheidsnetten, een onmisbare troef voor veiligheid op hoogte! Deze doeltreffende veiligheidsmaatregel volgens de norm EN1236-1.

Ons assortiment

Borstwering met steigerbuis


Dit systeem bestaat uit 2 of 3 horizontale aluminium steigerbuizen, geplaatst met steunen in diverse hoogten. Geschikt voor klasse A en B, en te gebruiken met standaard bevestigingssystemen voor staal, beton en hout. Dit type randbeveiliging is al dan niet te combineren met een extra veiligheidsnet.

Roof Safety Systems (RSS)

Dit systeem wordt vooral gebruikt bij hellende daken (klasse C). Het bestaat uit staanders die in de goot worden geplaatst en afsteunen tegen de gevel. Tegen de staanders wordt een aluminium frame met kantplank geplaatst, wat ervoor zorgt dat er geen materialen of personen naar beneden kunnen vallen.